Websitebeheer

U heeft een website en hier zou eigenlijk elke week/maand/kwartaal het één en ander op gewijzigd moeten worden. Eigenlijk zou u dat zelf moeten kunnen, maar u heeft te weinig tijd, het lukt niet naar uw zin of het kost gewoonweg teveel inspanning. Met de kennis en inzet van Aspage Automatisering is uw website altijd up-to-date!

U levert ons de gewenste wijzigingen aan en wij zullen deze op de vooraf afgesproken tijdstippen aanpassen. Denk hierbij aan nieuwsberichten, agenda wijzigingen, prijslijsten en dergelijken.

Wilt u ook beginnen met Social Media en Twitter? Ook daar hebben wij verstand van! Wij kunnen namens u uw Facebook en/of Hyves pagina onderhouden en updaten en via Twitter de door u aangeleverde berichten plaatsen.

Maar wij gaan verder! Wij kunnen ook uw website direct koppelen aan Facebook, Instagram of Twitter. Integratie van ‘social media’ op websites is niet meer weg te denken. Mooi toch, uw twitterberichten op uw homepage? Of uw aanbiedingen van Twitter rechtstreeks op uw Facebook of Hyves?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden bij uw wensen!