Lease

Recentelijk zijn wij bezig geweest om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de vraag van onze klanten. Aangezien zo goed als iedereen een flinke tik van de economische recessie heeft meegemaakt, hebben wij gekeken hoe wij de investeringen voor onze klanten zo laag mogelijk kunnen houden. We hebben hierdoor besloten om u ook lease aan te bieden.

Wat houdt lease in?

Met een lease constructie op hardware, software en/of diensten, weet u vooraf wat u kwijt gaat zijn aan uw automatisering. Het voordeel hiervan is, dat u altijd een courant systeem of netwerk in huis heeft, waarbij onderhoud en installatie inbegrepen (kunnen) zijn in de lease prijs per maand. Kortom: een vaste lage prijs per maand, met de nieuwste producten en maximale dienstverlening.

Lease is voor vrijwel iedere ondernemer interessant. Het is vaak een strategische beslissing gebaseerd op de vele voordelen die lease ten opzichte van koop biedt. Lease is met name interessant voor bedrijven die:

  • de productiecapaciteit willen uitbreiden, zonder de eigen liquiditeit en kredietruimte aan te tasten
  • Budgettaire beperkingen hebben
  • de balansverhouding willen verbeteren (‘off-balance’)

Leasing, de slimme manier van geld besteden!
Ondernemers zijn zich meer dan bewust van het feit dat er naast inkomsten ook uitgaven zijn. Naast het trachten zoveel mogelijk inkomsten te genereren, is het ook de kunst om het werkkapitaal zo doelmatig mogelijk te besteden.

Vaak komt door een te hoog of zeer wisselend uitgavenpatroon de netto winstmarge zwaar onder druk te staan. Met alle gevolgen van dien voor de continuïteit van een onderneming. Nu betekent ondernemen wel risico nemen maar natuurlijk niet voor een minimale vergoeding. Anders had het kapitaal net zo goed op een spaarrekening gezet kunnen worden. De ROI (return on investment of winst over geïnvesteerd vermogen) dient toch minimaal 15% te zijn.

De effectieve kosten van leasing zijn vele malen lager en daarnaast helpt het om uitgaven beter te verdelen en te beheersen. De kosten gaan daardoor niet meer voor de baten! Redenen genoeg om leasing te gebruiken voor investeringen in kapitaalgoederen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, zodat u kunt zien wat leasing voor u kan betekenen.