Online backup

Backup is in onze ervaring vaak het ondergeschoven kindje. We denken er pas aan op het moment dat we iets verwijderd hebben en hebben dan spijt dat we geen backup nodig hebben en vragen ons dan af: waarom heb ik geen backup?

Vroeger was het excuus: ‘het is te lastig’, ‘ik vergeet het steeds’ of ‘de CD/DVD/tape is te klein geworden’. Sinds online backup is dit allemaal verleden tijd!

Hoe werkt het ?
Voor een vast bedrag per maand (afhankelijk van de grootte van de backup), kunnen wij automatisch elke nacht een backup laten maken en op een beveiligde server op internet plaatsen. De backup wordt ‘encrypted’ opgestuurd, zodat anderen er niets aan hebben, mocht de server onverhoopt toch eens gehackt worden.

U heeft dus geen enkel omkijken meer naar het backup proces en de personen die de backup dienen te controleren (in overleg u of wij) krijgen elke dag een mail met de status van de laatste backup. Makkelijker kan het niet. En het is nog betaalbaar ook.

Er zijn 2 type backup systemen: voor thuisgebruik en voor zakelijk gebruik (gezamelijke data, databases en mailserver is hierbij het verschil). De prijzen zijn als volgt (ex BTW per maand).

Omschrijving Prijs
PC 10GB € 5,75
PC 20GB € 9,95
Omschrijving Prijs
Pro 2GB € 9,95
Pro 5GB € 14,95
Pro 10GB € 19,95
Pro 20GB € 31,95
Pro 30GB € 47,95
Pro 50GB € 69,95
Exchange Mailbox (per stuk) € 0,95
Indien u meer dan 50GB wilt backuppen, zijn daar ook mogelijkheden voor. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden.
Vraag u vrijblijvend een demo account aan, zodat u snel aan de slag kunt!